Adrian Sistem S.R.L.   T: +40 21 345 1002
background

Sticlarie Decorativa

Adrian Sistem Glassware a produs încă de la începuturi și sticlărie decorativă și funcțională folosind aceeași tehnologie de suflare a tuburilor borosilicat. Această ramură a producției necesită un talent și un simț artistic deosebit, pe care sticlarii noștri le dețin alături de precizia dezvoltată lucrând sticlăria de laborator. Talentul, fantezia și recunoașterea internațională a design-urilor fabuloase din sticlă borosilicat lucrată manual a născut brand-ul internațional Gabriela Seres.

Talentul, fantezia și recunoașterea internațională a design-urilor fabuloase din sticlă borosilicat lucrată manual a născut brand-ul internațional Gabriela Seres.

image

Design

Adrian Sistem Glassware vă propune inclusiv servicii de design pentru proiectele dvs.[br]Fie că este vorba despre produse simple de masă sau proiecte complexe de iluminat inginerii si designerii Adrian Sistem Glassware pot să vă ajute să duceți la capăt orice proiect.

image

Prototyping - Produse Custom

Sticlăria decorativă poate fi customizată și creată conform design-urilor dvs. Pentru o ofertă personalizată, completați formularul de mai jos, adăugați fișierul cu desenul/schița dvs cu dimensiunile necesare, iar noi vom reveni în 24h cu un preț și cantitățile minime de comandă.

background

Gabriela Seres este brand-ul de sticlărie decorativă de lux lansat de Adrian Sistem Glassware in anul 2010 la târgul internațional Maison et Objet din Paris. Gama brand-ului conține următoarele tipuri de produse - sfeșnice, candelabre, vaze, fructiere, stand-uri de tort, lustre, obiecte de iluminat și veioze.

Toate produsele sunt desenate și concepute de către Gabriela Seres și lucrate spre perfecțiune de către maeștrii sticlari. Inspirația luată din natură, muzică și artă dau naștere în fiecare an unor colecții ce sunt prezente în magazine din toată lumea.

Piese unice, produse în ediție limitată, create pentru a satisface cele dorințele clienților de frumos și artă. Inspirate din trecut, dar și din contemporan piesele de sticlă ale Gabrielei Seres se transpun peste timp.

Descopera brand-ul Gabriela Seres